Uz već postojeće uvrstili smo još jedan način za upoznavanje napuštenih životinja.

Sklonište za napuštene životinje LIČ možete pronaći i na popularnoj društvenoj mreži TikTok. Životinje koje se u njemu nađu tako se predstavlja na još jedan kvalitetniji način ne bi li sve pronašle svoj novi dom.

Pratite, dijelite, navratite.

@sklonistelic

Podsjetimo, u skloništu za životinje Lič borave napuštene životinje koje su zbrinute sa teritorija gradova i općina sa kojima Veterinarska stanica Rijeka d.o.o. ima sklopljen ugovor o zbrinjavanju napuštenih životinja.

@sklonistelic

Ovo je Big Ben, pravo ime mu je Rex ali od milja je dobio ime Big Ben i tako je za nas i ostao.😇 Veliki dečko u tipu tornjaka i vjerujte nam koliko je on velik toliko, a možda i veće mu je srce. Rijetko kome da ne “upadne u oko” no nažalost unatoč tome još uvijek je kod nas… Jako uredan u boksu, ljude, malo je reći da obožava, ide u šetnje, voli se četkati, ma svašta nešto voli naš Big Ben, no problem u šetnji su auti…. ne znamo zašto ali ne voli ih i reagira na njih, no ako ga može šetati naš Božo (čovjek od 76 godina) mislimo da može svatko tko ima malo volje, sa drugim psima posebno mužjacima treba malo pripaziti. Osim toga, nemamo što za dodati osim puno pohvala. Big Ben nestrpljivo čeka svoje udomitelje koji će mu pružiti bar upola ljubavi koliko će on njima. 😁❤️ #viralvideo #cuteanimals #cuteness #doglife #doggo #dog #cute #savethedogs #viral #doglovers #cutedogs #animalsoftiktok #animalrescue #dogrescue #letmesleep #viraltiktok #animalshelter #dogsofttiktok #loveanimals❤️🐾

♬ original sound – Phoebe

Ukoliko pronađete izgubljenu životinju na ulici obratite se komunalnom redaru Vašeg grada ili općine i po mogućnosti životinju zadržite do dolaska ovlaštenih osoba. Komunalni redar poziva ovlaštenu službu koja zbrinjava životinju i na osnovu identifikacijskih oznaka (čip, markica) pokušava pronaći vlasnika. Ako životinja nema nikakvu identifikacijsku oznaku smješta se u sklonište za životinje.

Po dolasku u sklonište životinje se smještaju u karantenu. Nakon isteka karantene životinje se oglašavaju na web i facebook stranici skloništa radi pronalaska udomitelja. U skloništu je pod veterinarskim nadzorom sve do momenta udomljenja. Naš cilj je udomiti što više životinja.

Dragi čitatelji, sadržaje sa stranice veterinarska.hr nije dozvoljeno prenositi na vlastite portale i blogove bez privole Veterinarske stanice Rijeka. Za sve detalje, pitanja i informacije o uslugama javite se na info@veterinarska.hr ili kontaktirajte potrebnu lokaciju ovdje.