U petak 1. ožujka na adresi Užarska ulica 28a, otvoren je novi “pharmacy & shop” Vet Pet – Centar, sedmi u lancu specijaliziranih trgovina za životinje Veterinarske stanice Rijeka.

Otvorenjem novog dućana Vet Pet želi ponuditi kupcima maksimum kvalitete na atraktivnoj i prometnoj lokaciji u samom centru Rijeke. Vet Pet se bazira na premium i superpremium hrani za kućne ljubimce, a cilj je ponuditi visoko kvalitetne proizvode u modernom ambijentu i uređenju po prihvatljivim cijenama u skladu s tržištem.

Posebnost je široka ponuda antiparazitika te lijekova koji se mogu kupiti uz veterinarski recept, a povezanost s kojima je jedna od glavnih kvaliteta Vet Pet-a s obzirom da preporuke o lijekovima i prehrani dolaze od strane vrhunskih stručnjaka Veterinarske stanice Rijeka.

Redovni prodajni rad Vet Pet – Centra s radom će krenuti u ponedjeljak 4.3.2024., a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 7:30-19:30, te subotom od 9-13 sati.

Od ponedjeljka 04. 03. u dućanu vrijedi i akcija povodom otvorenja – 20% popusta na cijeli asortiman na ukupan iznos računa. Akcija će trajati kroz prvih tjedan dana od 4. 3. do 9. 3.

Kupci mogu pronaći dućan i pod tim imenom na Woltu, koji se pokazao kao odlično rješenje za kupce koji nisu u mogućnosti doći na samu lokaciju. Može se pratiti razvoj ponude kroz Wolt aplikaciju i cijene, te imati direktnu kućnu dostavu.

S novim dućanom Vet Pet danas broji 7 poslovnica (Rijeka – Marka Remsa 1 i Tower Center, Buje, Krk, Mali Lošinj, Opatija) koje su dio Veterinarske stanice Rijeka d.o.o. Svakoj od lokacija cilj je u suradnji s ambulantama omogućiti cjelokupnu skrb za  životinje na jednom mjestu, u prehrambenom, zdravstvenom i funkcionalnom smislu.

Dragi čitatelji, sadržaje sa stranice veterinarska.hr nije dozvoljeno prenositi na vlastite portale i blogove bez privole Veterinarske stanice Rijeka. Za sve detalje, pitanja i informacije o uslugama javite se na info@veterinarska.hr ili kontaktirajte potrebnu lokaciju ovdje.