U proljeće posebno korisni proizvodi za borbu protiv nametnika poput buha i krpelja na sniženjima su u našim Vet Pet ljekarnama.

Foresto ogrlice:  – 15%

Foresto ogrlica za mačke i pse odbija i ubija krpelje i buhe nakon što dođu u kontakt s djelatnom tvari, što znači da ne moraju ugristi prije nego li otpadnu.

Za razliku od drugih ovratnika protiv buha i krpelja, Foresto se sastoji od polimer-matrice koja postupno otpušta kontrolirane doze dva aktivna sastojka koji se zovu imidakloprid i flumetrin. Ovratnik funkcionira tako da stvara nevidljivi sloj zaštite koji ubija buhe, te  odbija i ubija krpelje koji dođu u kontakt s vašom mačkom.

Foresto ogrlica štiti vašeg ljubimca od buha i krpelja do 8 mjeseci.

Foresto® smanjuje rizik od bolesti mačaka koje se prenose posrednicima/vektorima (engl. Feline Vector Borne Diseases, FVBDs):

  • Bartoneloza
  • Citaukszoonoza
  • Dipilidoza

Optimalno je Foresto® ovratnik aplicirati prije početka sezone buha i/ili krpelja, odnosno prije početka sezone povećanog rizika od infestacije.

AdTab tbl za pse: -10%

AdTab je tableta za žvakanje s posebno formuliranim okusom, koja brzo liječi pse i mačke od krpelja i buha. Sigurna je, djelotvorna i djeluje tijekom mjesec dana.

Terapija je namijenjena svim psima u dobi od 8 i više tjedana i težine 1,3 kg i više ili mačkama u dobi od 8 i više tjedana i 0,5 kg i više, s rasponom proizvoda AdTab za sve veličine i težine pasa ili mačaka. AdTab sadržava lotilaner, koji pretjerano stimulira živčane signale u buha i krpelja, čime ih brzo ubija. Ubija buhe i krpelje koji se već nalaze na vašem psu ili mački, a ujedno štiti vašeg ljubimca od novih buha i krpelja koji bi ga mogli napasti. 

VIDIMO SE U VET PET POSLOVNICAMA:

Marka Remsa 1, Rijeka,

Tower Centar, 4. kat, Rijeka

Stubište Ivana Zavidića 3, Opatija

Zagrebačka 53, Krk

Digitonska 8, Buje

Giovanni Del Conte 9 – 11, Mali Lošinj

Užarska 28A, Rijeka

Dragi čitatelji, sadržaje sa stranice veterinarska.hr nije dozvoljeno prenositi na vlastite portale i blogove bez privole Veterinarske stanice Rijeka. Za sve detalje, pitanja i informacije o uslugama javite se na info@veterinarska.hr ili kontaktirajte potrebnu lokaciju ovdje.