U ambulantama Veterinarske stanice Rijeka i Vet Pet dućanima redovno pojedine proizvode i usluge možete pronaći po akcijskim cijenama.

Sterilizacija i kastracija

Zdrava i vesela mačka u ruci želja je svakog ljubitelja ovog kućnog ljubimca, a kastracija i sterilizacija neki su od najvažnijih postupaka kojima se pomaže njihovom općem zdravlju i održavanju populacije. Kao što smo već rekli od 8. siječnja do 29. veljače 2024. kod nas možete iskoristiti akcijske cijene koje uključuju sve troškove:

👉 sterilizacija za 30 eura

👉 kastracija za 20 eura

Akcija vrijedi na lokacijama svih naših ambulanti pa se vidimo s ljubimcima u Rijeci, Bujama, Malom Lošinju, Opatiji i Krku.

Za sve detalje naših usluga istražite web stranicu veterinarska.hr, slobodno izvršite naručivanje na kontakte ambulanti ili nam se javite u slučaju bilo kakvih pitanja i dilema. Iskoristite priliku i vidimo se na lokacijama koje vam najviše odgovaraju.

Monge

[AKCIJA] Od 5. 2. do 29. 2. 2024. u našim dućanima čekaju vas 15% snižene cijene na:

👉Monge Mini Adult 3KG / umjesto 18,39€ je 15,63€👈

👉Monge All Breeds Adult Rabbit/ umjesto 16,74€ je 14,23€👈

Royal Canin

A do isteka zaliha na 20% sniženja u našim dućanima je i Royal Canin.

Kaputići

Ponekad zima “ošine repom”, a ponekad se trebamo pripremiti za sljedeću. U svakom slučaju dobro je kada su ljubimci i lijepi i sigurni pa vas kod nas u veljači čeka popust od 20% na sve kaputiće. Iskoristite dobru priliku

Dragi čitatelji, sadržaje sa stranice veterinarska.hr nije dozvoljeno prenositi na vlastite portale i blogove bez privole Veterinarske stanice Rijeka. Za sve detalje, pitanja i informacije o uslugama javite se na info@veterinarska.hr ili kontaktirajte potrebnu lokaciju ovdje.